TERMENI ȘI CONDIȚII

I. INFORMAȚII GENERALE

EDU BIO CENTER SRL (denumită în continuare EDU BIO CENTER), cu sediul în Str. Tineretului, Nr. 13, Bl. 1, Et. 7, Ap. 104, sat Dudu, comuna Chiajna, județul Ilfov, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Ilfov, sub numărul J23/718/2020, cod unic de înregistrare 30814892, denumită în continuare EDU BIO CENTER, oferă servicii de produse digitale.

Site-ul https://www.oradebiologie.ro/ este proprietatea EDU BIO CENTER. Prin continuarea utilizării acestui site, confirmați că ați citit, ați înțeles și ați fost de acord cu acești Termeni și Condiții și ne dați acordul pentru a folosi informațiile dumneavoastră personale așa cum s-a descris. Dacă nu sunteți deloc sigur cu privire la orice aspect al acestor Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați folosind datele de contact de mai jos și părăsiți site-ul.

EDU BIO CENTER își asumă dreptul de a face modificări ale prevederilor referitoare la Termenii și Condițiile de utilizare a site-ului https://www.oradebiologie.ro/, fără o altă notificare. Vă invităm să reveniți periodic în această secțiune pentru a fi informați cu privire la modificările ulterioare.

Sunteți de acord și acceptați ca, fără nici o notificare prealabilă, EDU BIO CENTER poate șterge sau adăuga orice informație pe site sau poate întrerupe orice activitate pe site.

Pe site-ul https://www.oradebiologie.ro/ sunt disponibile spre achiziționare online următoarele servicii: produse digitale, toate serviciile sus-menționate putând fi plătite pe site cu card bancar sau transfer bancar.

Plasarea comenzilor prin intermediul prezentului site implică acceptul dumneavoastră cu privire la conținutul Termenilor și Condițiilor în care aceste servicii sunt comercializate online.

II. DEFINIȚII ȘI TERMENI

EDU BIO CENTER - denumirea comercială a EDU BIO CENTER SRL;
Site – domeniul oradebiologie.ro deținut de EDU BIO CENTER;
Vânzător – EDU BIO CENTER;
Comandă – document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului, intenția sa de a achiziționa Bunuri și Servicii de pe Site;
Cumpărător – persoană fizică / juridică sau orice entitate juridică care efectuează una sau mai multe comenzi pe site, prin intermediul secțiunilor dedicate din site-ul https://www.oradebiologie.ro/;
Vizitator/Utilizator – orice persoană fizică / juridică care utilizează Site-ul în scopuri informative, fără a efectua comenzi;
Bunuri și Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate Cumpărătorului de către Vânzător ca urmare a efectuării unei comenzi, după validarea tranzacției. Pe Site-ul https://www.oradebiologie.ro/ Vizitatorii și Utilizatorii au posibilitatea să achiziționeze următoarele Bunuri și Servicii: produse digitale. Pentru achiziționarea acestor Bunuri și Servicii, Cumpărătorul poate utiliza metodele de plată disponibile pe Site.
Conținut
• toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic (calculator desktop, laptop, tabletă și smartphone);
• conținutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
• informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de Vânzător într-o anumită perioadă;
• date referitoare la Vânzător sau alte date privilegiate ale acestuia (nume, prenume, email, telefon, cont bancar).
Document – prezenții Termeni și Condiții.
Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poștă electronică (e-mail) asupra Bunurilor și Serviciilor și/sau a promoțiilor desfășurate de Vânzător într-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea Vânzătorului cu referire la informațiile conținute de acesta.
Tranzacție – încasarea sau rambursarea unei sume rezultate din vânzarea unui Bun și/sau Serviciu ca urmare a unei Comenzi efectuate de către Cumpărător, prin utilizarea serviciilor de plăți online puse la dispoziția Cumpărătorului pe Site, prin procesatorul de carduri bancare agreat de către Vânzător.

III. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.

Contractul se consideră încheiat între Vânzător și Cumpărător în momentul primirii de către Cumpărător de la Vânzător, prin intermediul poștei electronice, a notificării de validare a tranzacției.

IV. METODE DE PLATĂ

Plata Bunurilor și/sau Serviciilor comandate se poate efectua:
a) online cu cardul;
b) prin transfer bancar.

V. FACTURARE

Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile și Serviciile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Vânzătorul va transmite electronic Cumpărătorului factura aferentă Comenzii ce conține Bunuri și/sau Servicii la adresa de e-mail menționată de Cumpărător în formularul care trebuie completat pentru plasarea Comenzii.

Datele cardului de plată ale Clientului/Utilizatorului/Cumpărătorului nu vor fi accesibile și nici nu vor fi stocate de către https://www.oradebiologie.ro/ sau de către procesatorul de plăți integrat în Site, ci doar de către instituția de autorizare a Tranzacției sau o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a cărei identitate Clientul/Utilizatorul/Cumpărătorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

VI. LIVRAREA BUNURILOR

Livrarea Bunurilor și/sau Serviciilor se va face electronic.

VII. POLITICA DE RETUR

Produsele digitale (eBook și MP3) nu se pot returna.

VIII. CONTACT

Dacă aveți întrebări sau observații cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați în scris la:

EDU BIO CENTER SRL
Tineretului 13
Bl. 1, Et. 7, Ap. 104
Dudu, Chiajna, Ilfov 077041
CIF: 30814892
Registrul Comerțului: J23/718/2020

contact@oradebiologie.ro
https://www.oradebiologie.ro/

Ultima actualizare: 20.01.2021

Telefon: +40 726 466 030
Email: contact@oradebiologie.ro